Menu

Lunchen serveras mellan 10.45-13.30

Våra luncher är lagade med säsongens bästa råvaror i fokus. Vi serverar dagligen fyra olika rätter på vår buffé

  • Minst en vegetarisk och en vegansk rätt lagade med mycket kärlek
  • Kött och fisk utgörs i god husmanskost och influenser av världens smaker

Dagligen erbjuder vi på Restaurang Felicia en varierad råkost, diverse dryckesalternativ, hembakat bröd och vispat smör  

G = hela rätten glutenfri                     
L = hela rätten laktosfri

Måndag

Veganskt

Chili sin carne serveras med ris och havrefraîche

G L

Kött

Stekt kycklingklubbfilé i dragonsås toppat med sparris serveras med persiljeslungad potatis

G

Fisk

Torsk toppat med hackat ägg, pepparrot och räkor serveras med brynt smör och persiljeslungad potatis

G

Tisdag

Vegetariskt

Vegetarisk lasagne serveras med parmesankräm

 

Veganskt alternativ finns!

Kött

Klassisk baconlindad köttfärslimpa serveras med svampsås, lingon och potatispuré

Fisk

Citron- och färskostbakad sej toppat med tomatmix serveras med gräslökssås och potatispuré

G

Onsdag

Veganskt

"Aloo Gobi" Indisk blomkålsgryta serveras med ris

G L

Kött

Lågtempat högrev serveras med bbq-sås, grillad majskolv och klyftpotatis

G L

Fisk

Ugnsbakad laxsida med morot- och fänkålscrudité, sandefjordsås och klyftpotatis

Torsdag

Vegetariskt

Fried rice med ägg, pak choy och jordnötter serveras med soja- och sesammayo

 

 

Veganskt alternativ finns!

G L

Kött

Chilibakad karré med pak choy serveras med fried rice samt soja- och sesammayo

G L

Fisk

Mandeltoppad torsk med färska örter serveras med potatispuré och skirat smör

fredag

Veganskt

Falafel serveras med libabröd, koriander-ris och havretzatziki

L

Kött

Örtmarinerad kalvfransyska serveras med kalvsky, chilibearnaise och örtrostad potatis

G

Fisk

Fiskgryta med saffran, räkor och fänkål serveras med aioli

G

Fredagsfika

Kardemummakaka med hallon

Med fokus på grönt, säsong, vegetariskt och veganskt men även vällagad, svensk husmanskost.